به گزارش خبرنگار مهر در کرج، محمدرضا حافظی ظهر سه شنبه در مراسم کلنگ زنی دو مدرسه خیرساز در آموزش و پرورش ناحیه سه کرج اظهار داشت: در سفرهای مختلف به استانهای کشور مشخص شد که هر استان نسبت به شهرستان و استان دیگر در امر مدرسه سازی به خصوص توسط خیرین پیشی می گیرد که این افتخاری عظیم در سراسر جهان است.
وی افزود: 11 سال پیش در آغاز فعالیت مجمع خیرین مدرسه ساز تنها چند نفر از خیرین عضو این مجمع بودند اما خوشبختانه هم اکنون بیش از 110 خیر در استانهای مختلف کشور با مجمع همکاری دارند.
این مسئول خاطرنشان کرد: ملت ما هم در عرصه جهاد نفس و هم جهاد مادی در صحنه حضور یافتند و افتخار آفریدند.
حافظی بیان داشت: مدارس ایران طی چند سال گذشته چهار نوبته بود اما هم اکنون با حضور پربرکت خیرین مدرسه ساز تنها در چند شهرستان کشور مدارس چهارنوبته هستند که در آینده ای نزدیک این فضاها نیز یک نوبته می شوند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور عنوان کرد: برای تمامی مسئولان ثابت بوده که اگر آموزش و پرورش موفقی داشته باشیم، تمامی بخشهای کشور نیز به موفقیت و پیشرفت دست پیدا می کند.
وی ادامه داد: اگر آموزش و پرورش در کشوری موفق نباشد، جز محرومیت چیزی عاید مردم نمی شود.
این مسئول تاکید کرد: امید می رود با حضور فعال و خیرخواهانه خیرین در بخش مدرسه سازی معضل فضاهای آموزشی در کشور برطرف شود و به آموزش و پرورش ایده آل برسیم.
حافظی گفت: دولت بر طبق مصوبه مجلس به منظور ایمن سازی مدارس 3.9 میلیارد دلار اعتبار از ذخایر ارزی اختصاص داد که سال گذشته دو هزار و 600 میلیارد تومان از این مبلغ هزینه ایمن سازی مدارس شد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر 750 خیری مدرسه ساز برون مرزی در کشورهای حاشیه خلیج فارس، اروپا و آمریکا فعالیت می کنند که مقرر شد در روز 9 اردیبهشت با برگزاری همایش خیرین مدرسه ساز در دبی از آنها تقدیر و تجلیل شود.
همچنین در این مراسم رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه سه کرج در سخنانی با تاکید بر ترویج خلاقیت و نوآوری در بخشهای مختلف به خصوص در آموزش و پرورش و مدارس اعلام کرد: ساختار مناسب باعث رشد پایدار و افزایش نوآوری می شود که در این راستا باید احداث مدارس نوساز افزایش یابد.
غلامرضا نجفی ادامه داد: انسانهای خلاق و نوآوری اقداماتی را انجام می دهند که افراد عادی کمتر به سراغ آن می روند.
وی یادآور شد: در حال حاضر 105 هزار دانش آموز دختر و پسر در مقاطع مختلف تحصیلی در 400 مدرسه ناحیه سه مشغول به فعالیت هستند، امسال 100 نفر از دانش آموزان این ناحیه جز نفرات برتر المپیاد کشوری بودند.
در این مراسم مدرسه راهنمایی پسرانه تیزهوشان (سمپاد) با 14 کلاس و مدرسه 12 کلاسه دخترانه طلوع توسط دو خیر مدرسه ساز "اسدالله پورمقدم" و "ناصر قفلی" کلنگ زنی و مقرر شد که احداث شود.
نظر شما